Jumbo: Καταγγελίες σοβαρές για ωράρια... λάστιχο - Η ΟΙΥΕ ζητά επίσημα τριμερή

photo: Eurokinissi

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής, η Oμοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας απέστειλε στο Υπουργείο Εργασίας αίτημα για τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση με θέμα την κατάσταση στα καταστήματα της Jumbo.

Στις αρχές του έτους έγινε γνωστό ότι η εταιρία αξιώνει από πολλούς εργαζομένους της να υπογράψουν τροποποίηση των συμβάσεων εργασία τους στις οποίες εμπεριέχονται αλλαγές στο ωράριο εργασίας επί το δυσμενέστερο.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας κατήγγειλε την εν λόγω επιλογή της εταιρίας ενώ για το θέμα ενημερώθηκε αρμοδίως και το Υπουργείο Εργασίας το οποίο ανέμενε το αίτημα για την τριμερή.

Στη συνάντηση θα εκπροσωπηθούν, όπως προβλέπεται, η εταιρία, οι εργαζόμενοι και φυσικά το Υπουργείο όπως έχει γίνει δεκάδες φορές στο παρελθόν.

Το σχετικό αίτημα όπως απεστάλη την Τετάρτη

JUMBO38


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών έως 21.3.2024

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις απαιτώντας να …