Πάρτι Τζόκοβιτς και ραντεβού με Ναδάλ για τον τίτλο στην Αυστραλία

AP Photo/Mark Schiefelbein

«Ραντεβού» με τον Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό του Αυστραλιανού Όουπεν έκλεισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο σέρβος αθλητής επικράτησε με ιδιαίτερη ευκολία, με 3-0 σετ, του Γάλλου Λούκας Πουίγ στον δεύτερο ημιτελικό και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 15ο τίτλο Γκραν Σλαμ στην σταδιοδρομία του.
Θα είναι η 53η αναμέτρηση ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και στον Ναδάλ, που αυτή την στιγμή είναι νούμερο ένα και δύο στην παγκόσμια κατάταξη αντίστοιχα.
Ο Σέρβος έχει βραχεία κεφαλή, έχοντας 27 νίκες έναντι 25 του Ισπανού.
Η ημιτελικός αποδείχτηκε διαδικαστική υπόθεση για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος έχασε μόλις τέσσερα γκέιμς (6-0, 6-2, 6-2). Έσπασε το σερβίς του Πουίγ επτά φορές ενώ το δικό του σερβίς δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά.
Ο Τζόκοβιτς κέρδισε σχεδόν τους διπλάσιους πόντους από τον αντίπαλό του, 83 έναντι 44, και σχεδόν τους μισούς πόντους όπου βρέθηκε σε θέση υποδοχής.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …