Προθεσμία ως την Πέμπτη δίνει ο Παπαχριστόπουλος στον Καμμένο

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την παράδοση της έδρας του το αργότερο έως την Πέμπτη προανήγγειλε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος χθες υπερψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών.
Τόνισε στον ραδιοσταθμό Focus πως είχε έτοιμη την παραίτησή του αλλά όταν άκουσε τον Πάνο Καμμένο να μιλά για διάλυση της ΚΟ λόγω ανεπαρκούς αριθμού μελών σκέφτηκε ότι δεν ήθελε να είναι αυτός που θα έδινε την χαριστική βολή.
Ξεκαθάρισε όμως ότι το αργότερο σε τέσσερις έως πέντε ημέρες θα παραιτηθεί, ακόμα κι αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει βρει λύση.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι ο μοναδικός βουλευτής των ΑΝΕΛ που δεν διαγράφηκε από την ΚΟ αφότου αποσαφήνισε πως θα δώσει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και θα στηρίξει την συμφωνία για το Μακεδονικό.
Το όριο για την συγκρότηση ΚΟ είναι τα πέντε μέλη. Επί το παρόντος οι ΑΝΕΛ διαθέτουν έξι βουλευτές, όμως ένας, ο Αριστείδης Φωκάς, δεν υπολογίζεται καθώς το 2015 εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα πολιτικών αρχηγών: Πού θα περάσουν

Εν μέσω προεκλογικής αντιπαράθεσης και για τις σχέσεις των κομμάτων με την εκκλησία το φετινό …