Διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο ο Καμμένος- Ραγδαίες εξελίξεις

Διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο ο Καμμένος- Ραγδαίες εξελίξεις

Νέα δεδομένα στο σήριαλ με την κυβέρνηση της «γκαζόζας», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες o Πάνος Καμμένος σκέφτεται να διαγράψει τον βουλευτή, Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Σκέψεις για διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου προτού συνεδριάσει η Βουλή για την αλλαγή του Κανονισμού φαίνεται να κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αν αυτό συμβεί, ο Πάνος Καμμένος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ωστόσο, για να ισχύσει η όποια διαγραφή βουλευτή θα πρέπει η επιστολή να διαβαστεί από τον πρόεδρο της Βουλής.

Να θυμίσουμε ότι το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας, στις 2 ώρα, θα συνεδριάσει η Επιτροπή του Κανονισμού της Βουλής με αντικείμενο «Επεξεργασία και εξέταση της πρότασης του Προέδρου της Βουλής "Για την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …