Αυγενάκης: Η Βουλή δεν μπορεί να εξυπηρετεί τους εκβιασμούς του Καμμένου

«Η Βουλή δεν μπορεί να διαμορφώνεται ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τους εκβιασμούς του Πάνου Καμμένου» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης για το ενδεχόμενο αλλαγών στον κανονισμό της Βουλής για να διατηρήσει τα προνόμια του επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας ο κ. Καμμένος.
Κάλεσε επίσης τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να πάρει την πρωτοβουλία και να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά. Διερωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δε θέλει να δημοσιοποιήσει την επίμαχη επιστολή.
Για την επίθεση στο πατρικό σπίτι του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο κ. Αυγενάκης διευκρίνισε ότι «πρέπει να κρίνουμε τον κ Παπαχριστόπουλο πολιτικά». Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκδηλώνει τη διαφωνία του με τη βία πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …