Κορυφώνονται οι επαφές Λέικερς και Πέλικανς για Ντέιβις, δύσκολο για Μπακς

AP Photo/Jim Mone

Μέρες... Άντονι Ντέιβις διανύει το NBA, καθώς οι διαπραγματεύσεις των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς για την μετεγγραφή του κορυφαίου φόργουαρντ έχουν κορυφωθεί.
Όπως μεταδίδουν δύο κορυφαίοι ρεπόρτερ σε μεταγραφικά θέματα, Άντριαν Γουοζναρόφσκι και Σαμς Χαράνια, η ομάδα των Λέικερς έχει επανέλθει με νέα πρόταση που δίνει και παίκτες με προοπτική, αλλά και ελάφρυνση στο salary cap των Πέλικανς, γεγονός που κάνει πιο εφικτή τη μεγάλη μετακίνηση.
Παράλληλα, τονίζεται ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη έδωσαν μία λίστα ομάδων, που εφόσον καταλήξει εκεί ο παίκτης, τότε θα υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2019-20.
Αυτές είναι οι Λέικερς, οι Νικς, οι Κλίπερς και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα «ελάφια» όμως να μην έχουν πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσουν μέχρι τις 7 Φλεβάρη με ανταλλαγή.
Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …