Μητσοτάκης: Έχουμε κυβέρνηση που δεν μας αξίζει, τριπλές κάλπες τον Μάιο

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Μήνυμα συστράτευσης ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας παράλληλα λόγο για κυβέρνηση σε αποδρομή που και για πρωτοφανείς διπλές ταυτότητες βουλευτών στο κοινοβούλιο.
Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε αιχμηρά πως πλέον έχουμε 302 βουλευτές καθώς δύο βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα.
Εκτίμησε πως οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν στις 26 Μαΐου, σημειώνοντας πως το ρολόι χτυπά αντίστροφα. Κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τη μάχη, διευκρινίζοντα πως δεν θα είναι εύκολη.
«Να είμαστε έτοιμοι για σκληρή μάχη. Σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή» δήλωσε. Δεσμεύτηκε για μία ακόμα φορά για μείωση της φορολογίας για όλους αλλά και για επικράτηση της έννομης τάξης.
«Η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα μειώσει τη φορολογία για όλους, ξέρουμε πως θα κινήσουμε την οικονομία και θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, θέλω να αισθάνεστε ασφαλείς στις γειτονιές σας, ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν» είπε χαρακτηριστικά δίνοντας έμφαση και στην αναβάθμιση και ενίσχυση της υγείας αλλά και της παιδείας.
Υποστήριξε πως η ΝΔ είναι λαϊκό κόμμα που είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως εξαπάτησε τους πολίτες, τους «έπνιξε» στους φόρους και εν τέλει έκανε μεγάλες παραχωρήσεις στης ΠΓΔΜ με την συμφωνία των Πρεσπών. «Αυτή είναι μια κυβέρνηση που δεν μας αξίζει» δήλωσε.
Προχωρώντας στο άνοιγμά του προς την κοινωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως σε αυτή την προσπάθεια θέλει κοντά του τους παλιούς αγωνιστές της ΝΔ που στην πορεία εγκατέλειψαν το κόμμα αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ τη ΝΔ καθώς όπως είπε αυτοί θα είναι που θα δώσουν τη μεγάλη ώθηση στην παράταξη.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολοταρία ΑΑΔΕ. Κλήρωση Μαιου 2024

Φορολοταρία ΑΑΔΕ. Κλήρωση Μαΐου 2024 της φορολοταρίας με κέρδος έως 50.000 ευρώ   Τις τελευταίες …