Στο νοσοκομείο ο Ozzy Osbourne

Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται o εμβληματικός μουσικός της Heavy Metal Ozzy Osbourne, τραγουδιστής των Black Sabbath, ο οποίος νόσησε από τον ιό της γρίπης.

Η σύζυγός του, Sharon Osbourne έγραψε στο Twitter για την πορεία της υγείας του δημοφιλούς καλλιτέχνη: «Όπως πιθανόν γνωρίζετε, ο Ozzy βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας των επιπλοκών από την γρίπη. Οι γιατροί πιστεύουν πως εκεί θα αναρρώσει γρηγορότερα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας».

Η ασθένεια ανάγκασε τον 70χρονο καλλιτέχνη να αναβάλει τις συναυλίες του στην Ευρώπη, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στο πλαίσιο της περιοδείας του «No More Tours 2». Η σύζυγός του, που είναι και μάνατζέρ του, ήταν εκείνη που ανακοίνωσε την αναγκαστική αναβολή των εμφανίσεών του.

Αυτή είναι η δεύτερη εισαγωγή του καλλιτέχνη σε νοσοκομείο μέσα σε λίγους μήνες. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε εισαχθεί σε κλινική, για να αντιμετωπίσει μια μόλυνση στο χέρι του.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ράλι για τις μετοχές της Trump Media & Technology 

Ράλι άνω του 33% (στα 43,27 δολ.) καταγράφουν οι μετοχές της εταιρείας του Ντόναλντ Τραμπ, …