Άνοιγμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που «αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο» πραγματοποίησ..

Άνοιγμα Τσίπρα σε ολόκληρο τον «προοδευτικό χώρο» για τις ευρωεκλογές

Άνοιγμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που «αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο» πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Μετά την ολοκλήρωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως απευθύνει «πλατύ» κάλεσμα συμπόρευσης, χωρίς να ονομάσει συγκεκριμένους αρχηγούς ή κόμματα.
Σημείωσε πως κοινός στόχος θα πρέπει να είναι η αποτροπή της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και η αντιμετώπιση των νεοφιλελεύθερων οικονομικών πολιτικών.
Ερωτηθείς εάν το κάλεσμά του αφορά και τις γενικές εκλογές, ο κ. Τσίπρας απάντησε πως μιλά αμιγώς για τις ευρωπαϊκές κάλπες.
Νωρίτερα κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσαν πως οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να υπάρξει λίστα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Σχολιάζει χιουμοριστικά τις προκρίσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού στο Final-4 - Βίντεο

Στην ευχή και πρόβλεψή του για πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague, αλλά …