«Τέλος» για γνωστό δημοσιογράφο από ραδιοφωνικό σταθμό εξαιτίας σχολίων του στα social media

«Τέλος» για γνωστό δημοσιογράφο από ραδιοφωνικό σταθμό εξαιτίας σχολίων του στα social media

Ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με ένα από τα πι δυνατά «χαρτιά» του δυναμικού του.

Λόγος γίνεται για το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Arena FM και Κώστα Βασιλόπουλου, του γνωστού ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ανάρτηση του σταθμού στο Facebook, ο λόγος που συνέβη αυτό, ήταν οι «κρίσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Κρίσεις οποιουδήποτε συνεργάτη του ARENA FM 89.4 σε προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, δεν αποτελούσαν, δεν αποτελούν και δεν θα αποτελέσουν ποτέ απόψεις του ραδιοφώνου.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Βασιλόπουλο για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια», σημειώνει η σχετική ανάρτηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η εξέλιξη αυτή ήρθε έπειτα από κάποια σχόλια του Κώστα Βασιλόπουλου στα social media, αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Documento η παλιά δόξα του Άρη, Ντίνος Κούης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- είπε ότι θα είναι «στεναχώρια εάν πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ»

Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη, Χριστίνας Σταρακά υπευθύνων ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργου Νικητιάδη …