Διαδηλώσεις υπέρ και κατά του Νετανιάχου στο Τελ Αβίβ

Διαδηλώσεις υπέρ και κατά του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Τελ Αβίβ, στον απόηχο των ανακοινώσεων του γενικού εισαγγελέα ότι προτίθεται να ασκήσει διώξεις σε βάρος του Νετανιάχου για διαφθορά.

Υποστηρικτές του Ισραηλινού πρωθυπουργού διαδήλωσαν στο κέντρο του Τελ Αβίβ κρατώντας σημαίες του Ισραήλ και πλακάτ με συνθήματα όπως: «Νετανιάχου, οι πολίτες είναι μαζί σου» και «Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός μου».

Στον αντίποδα, στη διαδήλωση κατά του πρωθυπουργού, οι συμμετέχοντες κρατούσαν πλακάτ με τα οποία καλούσαν τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να αποχωρήσει από τον θώκο του. «Είναι καιρός ο Νετανιάχου να φύγει» ή επίσης «Υπουργός του Εγκλήματος» ήταν μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονταν, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η αστυνομία κράτησε σε απόσταση τις δύο διαδηλώσεις και προς το παρόν δεν έχει δημοσιεύσει κάποιον απολογισμό για τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Ερευα και για 1.000 περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων

Υπογράμμισε ότι όλες οι περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίσθηκαν από τις διωκτικές …