Το φόρουμ των Δελφών είναι πια smoke free: Τα dikaiologitika.gr μίλησαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Παπαστράτος κ. Χαρπαντίδη

Το φόρουμ των Δελφών είναι πια smoke free: Τα dikaiologitika.gr μίλησαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Παπαστράτος κ. Χαρπαντίδη

Χωρίς τσιγάρο είναι το 4ο οικονομικό φόρουμ των Δελφών χάρη στην συνεργασία των διοργανωτών με την εταιρία που ανέλαβε την σχετική πρωτοβουλία.

Ένα φορουμ με 500 ομιλητές και 2.500 συνέδρους είναι δύσκολο να περιοριστεί σε …άκαπνο συνέδριο. Ωστόσο, για πρώτη φορά υλοποιείται κι εδώ η πρωτοβουλία smoke free της Παπαστράτος. Μετά την ΔΕΘ και την Αστυπάλαια, και το φόρουμ των Δελφών είναι ένα συνέδριο χωρίς τσιγάρο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης , μίλησε στα dikaiologitika.gr και για την απόφαση της εταιρίας να κάνει μετόχους όλους τους εργαζόμενους.

Δείτε τι λέει για τις πρωτοβουλίες της εταιρίας:


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ-Χρηματιστήριο: Μικτές τάσεις στο κλείσιμο της Γουόλ Στριτ

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 172,13 μονάδων (+0,44%) στις 39.056,39 μονάδες …