Τουρκία: Ασημένιο μετάλλιο για τον Περικλή Ηλία στην ορεινή ποδηλασία

ΑΠΕ

Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Περικλής Ηλίας στον τετραήμερο διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Αλάνια της Τουρκίας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος ξεκίνησε την τελευταία ημέρα από την πέμπτη θέση της γενικής και με διαφορά 2 λεπτών και 36 δευτερολέπτων, κατάφερε με έξυπνη τακτική να καλύψει το χάντικαπ από τους προπορευόμενους αθλητές και να τερματίσει τελικά δεύτερος με επίδοση 5:19:44.
Νικητής του αγώνα ήταν ο Ρώσος Σεργκέι Νικολάεφ με 5:17:12, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο συμπατριώτης του, Ρουσλάν Μπορένσκι, με 5:20:23. Στον ίδιο αγώνα μετείχε από ελληνικής πλευράς και ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης που κατετάγη 14ος στη γενική.
Στο μεταξύ, η Βαρβάρα Φασόη κατέκτησε την έκτη θέση στον αγώνα αντοχής Tour of Arava RR που έγινε στην περιοχή Αράνα στο νότιο Ισραήλ. Στην 12η θέση τερμάτισε η Ηρώ Μηλάκη και στην 13η η Σοφία Λιοδάκη, ενώ το τέταρτο μέλος της ελληνο-κυπριακής ομάδας ποδηλασίας δρόμου, η πρωταθλήτρια Κύπρου, Άντρη Χριστοφόρου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Είχε προηγηθεί ο αγώνας Scorpions Pass TT - ατομικής χρονομέτρησης, στον οποίο η Φασόη ήταν 4η, η Μηλάκη 16η και η Λιοδάκη 22η.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …