Τραμπ: Πολύ απογοητευμένος αν η Β. Κορέα ανακατασκεύαζει πεδίο εκτόξευσης πυραύλων

Στις «ενδείξεις» ότι οι αρχές της Βόρειας Κορέας προχωρούν στην ανακατασκευή μιας εγκατάστασης εκτόξευσης πυραύλων που είχαν καταστρέψει πρόσφατα, αναφέρθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως θα ήταν «πολύ, πολύ απογοητευμένος» από τη συμπεριφορά του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, εάν επιβεβαιωνόταν η πληροφορία.

«Θα ένιωθα μεγάλη απογοήτευση εάν αυτό συνέβαινε» υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος από το Οβάλ γραφείο.

«Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Εμείς τις δημοσιοποιήσαμε (τις εν λόγω πληροφορίες). Όμως, θα ήμουν πολύ, πολύ απογοητευμένος με τον Κιμ και δεν νομίζω ότι θα είμαι, θα δούμε τι θα συμβεί. Θα το κοιτάξουμε. Στο τέλος, το θέμα θα επιλυθεί» τόνισε ο μεγιστάνας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Δύο αμερικανικά think tank και το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας Yonhap ανέφεραν ότι η Πιονγκγιάνγκ ξεκίνησε εργασίες για την αποκατάσταση τμήματος του Σταθμού Εκτόξευσης Sohae, παρά τη Σύνοδο στο Ανόι μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP, Reuters, dpa


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …