Έπεσε το Facebook και το Instagram σε πολλές περιοχές του πλανήτη

shutterstock.com

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης αρκετοί servers του Facebook και του Instagram με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανά τον κόσμο.
Οι χρήστες των δημοφιλών κοινωνικών δικτύων που επιχειρούν να εισέλθουν στο λογαριασμό τους λαμβάνουν μήνυμα ότι το δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης και θα επανέλθει σύντομα.


Από την πλευρά της η εταιρεία (Facebook και Instagram ανήκουν στην ίδια εταιρεία) ανακοίνωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, σημειώνοντας ότι εργάζεται για την αποκατάσταση της λειτουργίας των δύο μέσων το συντομότερο δυνατό.

We’re aware that some people are currently having trouble accessing the Facebook family of apps. We’re working to resolve the issue as soon as possible.

— Facebook (@facebook) March 13, 2019

Με νεότερο μήνυμά του στο twitter, το Facebook ανέφερε ότι έχει επικεντρωθεί στην επίλυση του προβλήματος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το ζήτημα που έχει προκύψει δεν σχετίζεται με μαζικές επιθέσεις τύπου DDos.

We're focused on working to resolve the issue as soon as possible, but can confirm that the issue is not related to a DDoS attack.

— Facebook (@facebook) March 13, 2019

Στον αντίποδα, το twitter φαίνεται να έχει την τιμητική του καθώς πολλοί χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα προσφεύγουν στο έτερο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να μάθουν τι συμβαίνει με το Facebook και το Instagram.
Αρκετοί μάλιστα σχολίασαν με περιπαικτική διάθεση το γεγονός, με σχετικές αναρτήσεις στο twitter.

Everyone running to twitter to see if facebook and instagram are down pic.twitter.com/lXCcHdASFx

— VT (@vtdotco) March 13, 2019

Twitter be like...#brexit #facebookdown #returntotwitter pic.twitter.com/0Z84x19S0H

— Sam - Facebook Organic Marketing Queen (@FBQueenSam) March 13, 2019

Hello to everyone who’s come to Twitter to check what the issues with #instagram are... yes it’s down, #facebook is too! #socialmedia #twitterisbest #digicomms pic.twitter.com/ixTM1BEghY

— In the Loop Marketing (@loop_marketing) March 13, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …