Επεισόδια μεταξύ υπέρμαχων και πολέμιων του Νικολάς Μαδούρο εκδηλώθηκαν σε νοσοκομείο του Μπαρκισιμέντο, στη Βενεζουέλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα τουλάχιστον άτομο. Σύμφωνα με τη μη κυβερνητ..

Επεισόδια μεταξύ υποστηρικτών και πολέμιων του Μαδούρο έξω από νοσοκομείο της Βενεζουέλας

Επεισόδια μεταξύ υπέρμαχων και πολέμιων του Νικολάς Μαδούρο εκδηλώθηκαν σε νοσοκομείο του Μπαρκισιμέντο, στη Βενεζουέλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα τουλάχιστον άτομο.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Γιατροί Ενωμένοι», υποστηρικτές και αντίπαλοι της κυβέρνησης, ανάμεσα στους οποίους και μέλη του ιατρικού προσωπικού, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να υποδεχθούν αντιπροσωπεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Όπως μαρτυρούν τα βίντεο, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, μία ομάδα ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες στους πολέμιους του Μαδούρο.

Από την επίθεση τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο. Η ένταση εκτονώθηκε σχετικά γρήγορα, με την επίσκεψη της αντιπροσωπείας να γίνεται χωρίς άλλα επεισόδια.

Η αποστολή του ΟΗΕ αφίχθηκε στη Βενεζουέλα στις 11 Μαρτίου και θα παραμείνει στη χώρα για τρεις εβδομάδες, προκειμένου να προετοιμάσει μια πιθανή επίσκεψη της Ύπατης Αρμοστού, Μισέλ Μπατσελέ, την οποία έχει προσκαλέσει ο Μαδούρο.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από AFP


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …