Επέκταση της «Παπουτσάνης» στην Πολωνία - Διείσδυση και στην αγορά καλλυντικών της Ρωσίας

photo: pexels

Στην Πολωνία επεκτείνεται η «Παπουτσάνης» δημιουργώντας θυγατρική εταιρεία μαζί με την πολωνική Betasoap Sp. z o.o, ενώ παράλληλα ξεκινά η διείσδυσή της και στην αγορά καλλυντικών της Ρωσίας.

Η Παπουτσάνης και η Betasoap θα συμμετέχουν εξίσου στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας. Η κίνηση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την περαιτέρω επέκταση και εμβάθυνση των εξαγωγών της, μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες παραγωγής και διανομής.

Η νέα εταιρεία PAPOUTSANIS Sp. z o.o. θα εμπορεύεται τα προϊόντα της Παπουτσάνης στην αγορά της Πολωνίας. Προτεραιότητα θα δοθεί στην προώθηση των επώνυμων καλλυντικών προϊόντων περιποίησης σώματος και μαλλιών OLIVIA στην πολωνική αγορά λιανικής πώλησης.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως «Η αγορά της Πολωνίας είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Η αξία της εκτιμάται σε €1,5 δισ. και οι ρυθμοί ανάπτυξής της αγγίζουν το 5-7% ετησίως.

Μέσω της νέας στρατηγικής συνεργασίας με την Betasoap Sp. z o.o., η Παπουτσάνης στοχεύει, ταυτόχρονα, να διεισδύσει στην αγορά καλλυντικών της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ/CIS)».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …