«Gods and Heroes»: Σειρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία

Το Netflix, η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, ετοιμάζει σειρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία και, μάλιστα, από το στούντιο που δημιούργησε το εξαιρετικό «Castlevania», την Powerhouse Animation, και με δημιουργούς τους Τσάρλεϊ και Βλας Παρλαπανίδης (Charley και Vlas Parlapanides).

Η σειρά με τίτλο «Gods and Heroes» -σύμφωνα με την επίσημη περίληψής της- θα παρουσιάζει την ιστορία ενός νεαρού άντρα που ανακαλύπτει πως είναι ο νόθος γιός του Δία. Είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τους Ουρανούς αλλά και την Γη, όταν μια θεά θέλει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντάς τον και στέλνοντας τέρατα εναντίον του.

Το Netflix έχει παραγγείλει οκτώ επεισόδια της σειράς. Τις φωνές τους στους χαρακτήρες της θα δανείσουν οι Τζέισον Ο’ Μάρα («The Man in the High Castle»), Μέιμι Γκάμερ (κόρη της Μέριλ Στριπ που είχε παίξει στο πρόσφατο «True Detective»), Κρις Διαμαντόπουλος («Silicon Valley», «Το Τρίο Στούτζες»), Μελίνα Κανακαρίδη («CSI Νέα Υόρκη»), Τζέσικα Χένγουικ («Iron Fist», «Game of Thrones»), Ηλίας Τουφεξής (γνωστός από τις φωνές του σε βιντεοπαιχνίδια όπως τα «Deus Ex» και «Assassin’s Creed Odyssey»).

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς ή κάποιο τρέιλερ, αλλά το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη αφίσα, ενώ ο διευθυντής Anime του Netflix John Derderian εκθείασε τους αδελφούς Παρλαπανίδη δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που το «μοναδικό τους όραμα για τους θεούς του Ολύμπου θα μεταφερθεί μέσω του Netflix σε όλο τον κόσμο».

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» Λήγουν οι αιτήσεις

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Φωτοβολταϊκά στο …