Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό - Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό - Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια

Καιρός: Αλλάζει από αύριο το σκηνικό - Έρχεται επιδείνωση με βροχές και ενισχυμένους βοριάδες. Δείτε την πρόβλεψη από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αλλάζει από την Τρίτη ο καιρός στην χώρα μας και σε πολλές περιοχές θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές, αλλά ακόμα και χιόνια αναφέρει η πρόγνωση καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Για αύριο, Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις και σποραδικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Από το απόγευμα, ωστόσο, θα σημειωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μεταξύ άλλων αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σταδιακή αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός απο την Τρίτη με λίγα και τοπικά όμως φαινόμενα κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Τετάρτη από τα δυτικά προβλέπεται επιδείνωση του καιρού που την Πέμπτη θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από τη βόρεια Ελλάδα όπου δυστυχώς οι βροχές θα είναι λίγες και τοπικού χαρακτήρα! Προσοχή στους πολύ ενισχυμένους βοριάδες την Πέμπτη οι οποίοι και θα ρίξουν τη θερμοκρασία κυρίως στην ανατολική και νότια Ελλάδα ενώ στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 700-800 περίπου μέτρα!»

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …