Υπ. Δικαιοσύνης: Το σημερινό «βίντεο από τον Κορυδαλλό» διερευνάται ήδη

«Το σημερινό “βίντεο από τον Κορυδαλλό” αφορά στα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου που ήδη διερευνώνται από ειδικό εφέτη ανακριτή και αποτελεί στοιχείο της σχετικής δικογραφίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με πολύ σκληρές σκηνές από τις φυλακές Κορυδαλλού είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα. Στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο vima.gr καταγράφεται η δολοφονία Αλβανού κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο.

«Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά τόσο η δικαιοσύνη όσο και η κυβέρνηση κινήθηκαν με αποφασιστικότητα και ταχύτητα σε ένα θέμα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει για χρόνια. Την καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών. Το αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ενός τεράστιου εγκληματικού κυκλώματος με το οποίο ουδείς τόλμησε να συγκρουστεί εκτός από τη σημερινή κυβέρνηση», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση του υπουργείου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με ζημία 6,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023 η ρωσική Gazprom

Οι ζημιέ της Gazprom έφτασαν στα 6,84 δισ. δολ.  Ζημιές για πρώτη φορά σε διάστημα …