Νεπάλ: 25 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 400 ακόμη τραυματίστηκαν από σφοδρή καταιγίδα που έπληξε το νότιο Νεπάλ την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Σαρμά Όλι, μέσω Twitter.

Ο πρωθυπουργός του Νεπάλ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, προσθέτοντας ότι ελικόπτερα βρίσκονται σε ετοιμότητα στο πλαίσιο επιχειρήσεων διάσωσης

Η περιφέρεια Μπάρα που επλήγη από την καταιγίδα βρίσκεται περίπου 62 χιλιόμετρα νότια του Κατμαντού και γειτονεύει με το ανατολικό ομόσπονδο κρατίδιο Μπιχάρ της Ινδίας.

Πηγή: Reuters


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …