Ch. League: Με το ένα «πόδι» στα ημιτελικά η Λίβερπουλ

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Λίβερπουλ, που «καθάρισε» στο… ρελαντί την Πόρτο (2-0 εντός έδρας) πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Την επόμενη Τετάρτη (17/4) η ρεβάνς.
Οι «κόκκινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία τους, με το σουτ του Μανέ στο 5’, το οποίο κόντραρε σε σώμα αντιπάλου και κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας. Το 2-0 στο 26’ με τον Φιρμίνο μετά από ωραία ομαδική συνεργασία.
Από την άλλη, οι «δράκοι» ανέβηκαν μετά το πρώτο ημίωρο και απειλούσαν με τον Μαρεγκά κυρίως, ωστόσο είδαν να συνεχίζεται η κατάρα που τους θέλει να φεύγουν χωρίς νίκη από την Αγγλία (0-3-16 σε 19 ματς)!
πηγή: sport-fm


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …