Καιρός - ΕΜΥ: Τι καιρό θα κάνει τις μέρες του Πάσχα

Καιρός - ΕΜΥ: Τι καιρό θα κάνει τις μέρες του Πάσχα

Πάσχα 2019: Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ο καιρός μέχρι και τις 17 Απριλίου θα παραμείνει άστατος με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο για το δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς - αναλύοντας τα δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών - εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν.

Μπορεί να είναι νωρίς για επίσημη πρόβλεψη για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, υπάρχει μια γενική τάση που δείχνει όμως βελτίωση των καιρικών φαινομένων και μείωση της αστάθειας, μετά από την κακοκαιρία που περάσαμε. Ο καιρός δείχνει να γίνεται πιο ανοιξιάτικος από τις 20 Απριλίου και μετά.

Από αύριο Παρασκευή, άλλο ένα «κύμα» κακοκαιρίας θα «επισκεφτεί» τη χώρα, με λασποβροχή και σκόνη, επηρεάζοντας σημαντικά το Σάββατο και λιγότερο την Κυριακή, έπειτα από μια σχετική βελτίωση λίγων ωρών σήμερα Πέμπτη. Από το απόγευμα και μετά θα βρέχει ξανά, κατά τόπους. Μέσα στην ημέρα θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα, τελευταία ημέρα που οι προβλέψεις δίνουν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …