Βίαια επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου στα Τίρανα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της κυβέρνησης του Έντι Ράμα. Ομάδες διαδηλωτών έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και ξεκίνησαν να πετούν πέ..

Βίαια επεισόδια στα Τίρανα, συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου στα Τίρανα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της κυβέρνησης του Έντι Ράμα.

Ομάδες διαδηλωτών έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και ξεκίνησαν να πετούν πέτρες και καπνογόνα προς τις δυνάμεις ασφαλείας.

Κατάφεραν, μάλιστα, να ρίξουν μπογιές στην πρόσοψη του κυβερνητικού κτηρίου, αλλά και να πυρπολήσουν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 15 άτομα να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα, στους πέντε ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών αστυνομικών.

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε από το αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα και σ’ αυτήν συμμετείχαν χιλιάδες κάτοικοι της αλβανικής πρωτεύουσας, με βασικό αίτημα την παραίτηση του Έντι Ράμα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από AFP


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Προσπαθούμε να αυξήσουμε τους φίλους μας

«Σαν τον δικέφαλο αετό των Σετλτζούκων θα αναπτύξουμε τις σχέσεις μας και με την Ανατολή …