Εν αναμονή των πρώτων αποτελεσμάτων της έρευνας για τις συναλλαγές Πετσίτη

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα που διεξάγει στην Κύπρο η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης, που ασχολείται με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για τις συναλλαγές του Μανώλη Πετσίτη και τις ροές χρήματος που έχει βάλει στο μικροσκόπιο.
Ο Άρτεμης Αρτεμίου με γραπτή δήλωσή του, την οποία υπογράφει η δικηγορική του εταιρεία, προαναγγέλλει αγωγές και μηνύσεις για συκοφαντικά δημοσιεύματα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ αποφεύγει να αναφερθεί ονομαστικά στον Νίκο Παππά με τον οποίο είχε συνταξιδέψει το 2013 στη Βενεζουέλα ή τον Μανώλη Πετσίτη.
Ούτε η δικηγορική εταιρεία, ούτε οποιαδήποτε εταιρεία συνδεδεμένη με αυτήν έχει οποιαδήποτε σύνδεση με νομικό ή και με φυσικό πρόσωπο που είναι σε οποιαδήποτε "μαύρη λίστα" ή είναι πολιτικώς εκτεθειμένο πρόσωπο της Ελλάδας" καταλήγει η ανακοίνωση Αρτεμίου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …