Τροπολογία για παραμονή δημοσίων υπαλλήλων στις πληγείσες περιοχές Αν. Αττικής

Τη δυνατότητα παράτασης των αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων στους Δήμους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουνίου 2018, δίνει τροπολογία της Υπουργού Μ. Ξενογιαννακοπούλου που εγκρίθηκε ήδη από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Με την τροπολογία της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και προσέλκυση Στρατηγικών Επενδύσεων και άλλες διατάξεις» προβλέπεται η δυνατότητα παράτασης, σύμφωνα με το άρθρο 17 της από 26-7-2018 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έκτακτα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση ζημιών από τις πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της Περιφέρειας Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου 2018», των αποσπάσεων των Δημοσίων Υπαλλήλων που ασκούν καθήκοντα στους Δήμους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουνίου 2018 μέχρι τη λήξη της κήρυξης των εν λόγω περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων συνεχίζεται

Θα δώσουμε τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις, εντός και εκτός της χώρας, είπε …