Γ. Σγουρός: Ο Κυρ. Μητσοτάκης «άδειασε» τον Γ. Πατούλη στη διαχείριση των απορριμμάτων

«Αδιάβαστο για πολλοστή φορά» στα θέματα της Περιφέρειας χαρακτηρίζει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο ανθυποψήφιός του Γιάννης Σγουρός, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που ακολούθησαν της κοινής επίσκεψης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Στην ανακοίνωση του ο Γ. Σγουρός σημειώνει πως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης στις δικές του δηλώσεις, άφησε «έκθετο» τον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη και τον «"άδειασε" πλήρως που επιμένει να ασκεί κριτική στο μοντέλο των διαγωνισμών, που προχωρούσε από τον Γιάννη Σγουρό την περίοδο 2012-2014 σε συνεργασία με την τότε ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης (Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης), με το οποίο ένα φλέγον διαχρονικό πρόβλημα έφτανε κοντά στη λύση».

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …