ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για προσλήψεις στο Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για προσλήψεις στο Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για προσλήψεις στο Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων

ΑΣΕΠ: Αριθ. ΣΟΧ 1/2019 ανακοίνωση του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων για τη σύναψη έντεκα (11) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, στην υπηρεσία του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.

Σας ενημερώνουμε για την έκδοση της αριθ. ΣΟΧ 1/2019 ανακοίνωσης για την πρόσληψη, συνολικά έντεκα ατόμων (11) ατόμων στην Υπηρεσία του Ταμείου χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μήνων (Α.Δ.Α.: ΨΨ7Ξ46ΨΧΥΙ-ΓΚΖ). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ (ΣΟΧ. 6 )και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 96
Τ.Κ 11527 ΑΘΗΝΑ

Απευθύνοντας την στο τμήμα Διοικητικό
(Υπόψιν κα Πουπάκη)

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Σας γνωρίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη ενός (11) ατόμων στο ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών, σύμφωνα με την αριθ. ΣΟΧ 1/2019 ανακοίνωση της υπηρεσίας μας, αρχίζει την Παρασκευή , 19 Απριλίου 2019 και λήγει την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

ΣΟΧ 1-2019

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΧ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος - Κεραμέως: Πώς θα την στείλετε με τρία απλά βήματα

«Δείτε πώς θα στείλετε την ψήφο σας με τρία απλά βήματα» αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών …