Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη μέσα στο ΑΠΘ - Μια φοιτήτρια στο νοσοκομείο

photo: Eurokinissi

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αυτή τη στιγμή ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής είναι στον χώρο και προσπαθούν να την ελέγξουν.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στο ΑΠΘ με αποτέλεσμα τουλάχιστον μια φοιτήτρια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει το voria, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι στο βιολογικό τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ διαπίστωσαν την ύπαρξη καπνών που προήλθαν από το υπόγειο του κτιρίου.

Η φωτιά στο ΑΠΘ ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες αλλά οι καπνοί ήταν πυκνοί δημιουργώντας πρόβλημα τόσο σε όσους βρίσκονταν εντός του κτιρίου, όσο και σε όσους συγκεντρώθηκαν απέξω.

Μάλιστα, μια φοιτήτρια του ΑΠΘ που κλείστηκε στο ασανσέρ κατά τη διάρκεια της φωτιάς απεγκλωβίστηκε ημιλιπόθυμη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιες δαπάνες μειώνουν τον φόρο εισοδήματος

Τα... tips για τη μείωση του φόρου εισοδήματος - Ποιους κωδικοί μπορούν να «αξιοποιηθούν» Του …