Αντίστροφη μέτρηση για το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αντίστροφη μέτρηση για το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέπεμψε για πρώτη φορά διαδικτυακά πριν από μερικές μέρες, ωστόσο στην τελική ευθεία μπαίνει η επίσημη πρεμιέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ένθετο Secret των “Παραπολιτικών”, το νέο κανάλι, με την ονομασία One Channel, θα βγει επίσημα στον αέρα μέσω διαδικτύου το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, παρότι όλα έδειχνα ότι αυτό θα γινόταν την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου. Μάλιστα, η Πέμπτη 2 Μαΐου είναι η επικρατέστερη μέρα.

Το One Channel εξέπεμψε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη για τη δημαρχία του Πειραιά.

Θεωρείται μάλιστα ότι το διαδικτυακό εγχείρημα θα είναι και «πρόβα» όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατοχυρώσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου. Αυτό το διάστημα το ΕΣΡ εξετάζει τον φάκελο της Alter Ego, ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας του εφοπλιστή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του καναλιού, καθημερινά από τις 16:00 έως τις 18:30 θα αναλύουν την επικαιρότητα οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης. Από τις 18:30 έως τις 20:00 τη σκυτάλη θα παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Συμμετοχή στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές θα έχουν ο Γιώργος Μαντέλας από τα “Νέα” και ο Αντώνης Καρακούσης από το “Βήμα”. Από τις 22:00 έως τις 24:00 ο Δημήτρης Μανιάτης και η Αθηναΐς Νέγκα θα παρουσιάζουν εκπομπή με θέμα τον απολογισμό της επικαιρότητας.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …