Στις 11.00 το βράδυ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο της πτήσης 303 της Ολυμπιακής Αεροπορίας με το οποίο μεταφέρθηκε το Άγιο Φως. Στο αεροδρόμιο βρίσκονταν πολλοί πιστοί που περίμεναν να το..

Στις 11.00 το Άγιο Φως στη Θεσσαλονίκη

Στις 11.00 το βράδυ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο της πτήσης 303 της Ολυμπιακής Αεροπορίας με το οποίο μεταφέρθηκε το Άγιο Φως.

Στο αεροδρόμιο βρίσκονταν πολλοί πιστοί που περίμεναν να το παραλάβουν για να το μεταφέρουν στις Μητροπόλεις και τις ενορίες τους.

Στις 20.15 προσγειώθηκε, έπειτα από δύο ώρες πτήσης, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στην 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ελληνική αποστολή που μετέφερε το Άγιο Φως.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ελληνική αποστολή αναχώρησε με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας ώρας από το Ισραήλ για την Αθήνα. Η επιλογή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ελευσίνας προκάλεσε έντονη ενόχληση σε κύκλους της Εκκλησίας.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …