Σημαντικό κεφάλαιο για τον Νίκο Χιωτάκη οι εργαζόμενοι και οι θέσεις εργασίας (βίντεο)

Σημαντικό κεφάλαιο για τον Νίκο Χιωτάκη οι εργαζόμενοι και οι θέσεις εργασίας (βίντεο)

Μήνυμα για το καλωσόρισμα της άνοιξης και τα εργασιακά δικαιώματα έδωσε με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά ο υποψήφιος για τον Δήμο Κηφισίας στις δημοτικές εκλογές 2019, Νίκος Χιωτάκης.

«Όταν η φύση οργιάζει, η φύση ανθίζει. Όλα γύρω μας ευωδιάζουν γιατί είναι άνοιξη, πάει το μυαλό μας σε δύο πράγματα: Πρώτον να μπορέσουμε αυτόν τον πλούτο της φύσης που έχουμε σήμερα να τον προστατεύσουμε και να τον χαρίσουμε στις επόμενες γενιές με μια βιώσιμη ανάπτυξη που οφείλουμε όλοι μας να βάλουμε ως στρατηγική πλέον, και το δεύτερο να εξασφαλίσουμε ο καθένας την ευθύνη του σε συνθήκες τέτοιες που οι εργαζόμενοι να μπορούν να αποδίδουν, συνθήκες εργασίας τέτοιες που οι εργαζόμενοι να αμείβονται σωστά και να έχουν εκείνα τα δικαιώματα που πραγματικά οφείλουμε να τους τα δώσουμε και επίσης να κάνουμε όλοι μας μια προσπάθεια να αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας, να αυξήσουμε τις δουλειές για να έχουμε λιγότερους ανέργους» ήταν το μήνυμα του Νίκου Χιωτάκη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Από ΑΠΕ το 30% της ενέργειας που παρήχθη παγκοσμίως το 2023

Το ποσοστό της «καθαρής» ενέργειας θα ήταν ακόμη υψηλότερο, αν η υδροηλεκτρική παραγωγή δεν είχε …