Σε εξέλιξη είναι ο τοκετός για την γέννηση του πρώτου παιδιού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπως επιβεβαίωσαν πηγές από το Παλάτι στο CNNi. Η δημοσιογράφος Ρίανον Μιλς του Sky News έγραψε στο Twitter ότι η Μέγκαν είχε τις πρώτες ωδίνες νωρίτερα το πρωί και ότι ο Χάρι είναι δίπλα της. Το παιδί, το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Νέο κάτοικος στο Μπάκινγχαμ - Γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ

photo: APE

Σε εξέλιξη είναι ο τοκετός για την γέννηση του πρώτου παιδιού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπως επιβεβαίωσαν πηγές από το Παλάτι στο CNNi.

Η δημοσιογράφος Ρίανον Μιλς του Sky News έγραψε στο Twitter ότι η Μέγκαν είχε τις πρώτες ωδίνες νωρίτερα το πρωί και ότι ο Χάρι είναι δίπλα της.

Το παιδί, το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10.30 θα παραστεί στον διαγωνισμό ρομποτικής «First Global Challenge», που …