Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην εκπομπή «One Talk» με τον Δημήτρη Μανιάτη και την Αθηναΐδα Νέγκα. Πιο συγκεκριμένα, δίνοντας συνέντευξη στους δημοσιογράφους του One Channel ανέφερε «Ηρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια». «Δε μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα» πρόσθεσε. Τόσο για τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου όσο και για τα δραματικά γεγονότα των επόμενων ημερών, ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε χαρακτηριστικά «Δεν έχω αποτύχει. Μου ρίχνουν λάσπη επειδή είμαι celebrity». Αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται να ζητά από την Πυροσβεστική να σώσουν το σπίτι του, επισημαίνει πως αυτή η κλήση πραγματοποιήθηκε πριν εξαπλωθεί η πυρκαγιά. O ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες». Οι «Πολίτες», όπως δήλωσε, είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από ανάγκη. «Η ανάγκη που προέκυψε είναι ότι τα 10 εκατομμύρια που ψηφίζουν στην Ελλάδα και στις πόλεις της Ευρώπης, οι Έλληνες που ζούνε έξω, τα 4 εκατομμύρια δεν πάνε να ψηφίσουν καν» δήλωσε ο κύριος Ψινάκης, αναφέροντας ότι οι πολίτες έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες εκλογές.

Ψινάκης για τα δραματικά γεγονότα στο Μάτι: «Δεν έχω αποτύχει - Μου ρίχνουν λάσπη επειδή είμαι celebrity» (vids)

Ψινάκης για τα δραματικά γεγονότα στο Μάτι: «Δεν έχω αποτύχει - Μου ρίχνουν λάσπη επειδή είμαι celebrity» (vids)

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην εκπομπή «One Talk» με τον Δημήτρη Μανιάτη και την Αθηναΐδα Νέγκα.

Πιο συγκεκριμένα, δίνοντας συνέντευξη στους δημοσιογράφους του One Channel ανέφερε «Ηρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια».

«Δε μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα» πρόσθεσε.

Τόσο για τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου όσο και για τα δραματικά γεγονότα των επόμενων ημερών, ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε χαρακτηριστικά «Δεν έχω αποτύχει. Μου ρίχνουν λάσπη επειδή είμαι celebrity».

Αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται να ζητά από την Πυροσβεστική να σώσουν το σπίτι του, επισημαίνει πως αυτή η κλήση πραγματοποιήθηκε πριν εξαπλωθεί η πυρκαγιά.

O ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες».

Οι «Πολίτες», όπως δήλωσε, είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από ανάγκη. «Η ανάγκη που προέκυψε είναι ότι τα 10 εκατομμύρια που ψηφίζουν στην Ελλάδα και στις πόλεις της Ευρώπης, οι Έλληνες που ζούνε έξω, τα 4 εκατομμύρια δεν πάνε να ψηφίσουν καν» δήλωσε ο κύριος Ψινάκης, αναφέροντας ότι οι πολίτες έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες εκλογές.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές: Τέλος χρόνου – Λήγει την Μ. Τρίτη η προθεσμία

Ο Κωστής Χατζηδάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία άλλη παράταση και στις …