Για τα αναδρομικά των συνταξιούχων και το αφορολόγητο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ζάππειο Μέγαρο. «Είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει μείωση του αφορολογήτου το 2020. Ήδη έχουμε καταθέσει στις Βρυξέλλες τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το 2020 χωρίς τη μείωση του αφορολογήτου», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι σαν να προσπαθεί να διαρρήξει ανοιχτές πόρτες όταν μιλάει για το ζήτημα της μείωσης του αφορολογήτου Ερωτηθείς για τα αναδρομικά και τους συνταξιούχους και τι σχεδιασμό έχει η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν τεθεί αυτό το θέμα, θα πρέπει να «δώσουμε απαντήσεις», αλλά για να δοθούν «θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν δικαστικές αποφάσεις». «Σε αυτήν την περίπτωση η κυβέρνηση θα πράξει αυτό που θα της ορίσει ο νόμος», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, χωρίς να αφήσει περιθώριο παρερμηνείας.

Αναδρομικά συνταξιούχων και αφορολόγητο: Τι είπε ο Τσίπρας από το Ζάππειο

photo: Eurokinissi

Για τα αναδρομικά των συνταξιούχων και το αφορολόγητο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει μείωση του αφορολογήτου το 2020. Ήδη έχουμε καταθέσει στις Βρυξέλλες τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το 2020 χωρίς τη μείωση του αφορολογήτου», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι σαν να προσπαθεί να διαρρήξει ανοιχτές πόρτες όταν μιλάει για το ζήτημα της μείωσης του αφορολογήτου

Ερωτηθείς για τα αναδρομικά και τους συνταξιούχους και τι σχεδιασμό έχει η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν τεθεί αυτό το θέμα, θα πρέπει να «δώσουμε απαντήσεις», αλλά για να δοθούν «θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν δικαστικές αποφάσεις».

«Σε αυτήν την περίπτωση η κυβέρνηση θα πράξει αυτό που θα της ορίσει ο νόμος», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, χωρίς να αφήσει περιθώριο παρερμηνείας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Ερευα και για 1.000 περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων

Υπογράμμισε ότι όλες οι περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίσθηκαν από τις διωκτικές …