Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακατασκευής αθλητικών χώρων, ο Δήμος Νίκαιας Αγ.Ι. Ρέντη προχώρησε στην αντικατάσταση του δαπέδου γηπέδου τένις στον Πλάτωνα, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 38.000€. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:«Η διασφάλιση ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με συστηματική εργασία, σχεδιασμό και επενδύσεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, παράγεται σήμερα ένα ιδιαίτερο σημαντικό έργο στον τομέα συντήρησης και ανάπτυξης των αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων του Δήμου. Προστατεύουμε και αναβαθμίζουμε τους χώρους αθλητισμού της πόλης, έγκαιρα και μελετημένα ενισχύουμε την ανάπτυξη αθλητικών δράσεων και πρωτοβουλιών. Βασική μας επιδίωξη είναι η διατήρηση της σπουδαίας αθλητικής παράδοσης αυτής της πόλης και ο εμπλουτισμός της με εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εκφράζουν την αθλητική δυναμική των δημοτών σε χώρους αντάξιους των προσδοκιών τους». Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δρομολογηθεί μια σειρά έργων παρέμβασης σε γήπεδα του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν ηλιακοί θερμοσίφωνες στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη και αναμένεται η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα. Το ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου «Παντελής Νικολαίδης» στη Νίκαια, απέκτησε προστατευτικά στρώματα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και το έργο θα ολοκληρωθεί έως τα μέσα Μαϊου. Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα θα γίνει και στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου Νίκαιας. Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση γυμναστηρίου στην πλατεία Χαλκηδόνας ενώ στα άμεσα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι και η μεταφορά του γυμναστηρίου της οδού Κωστή Παλαμά σε νέο χώρο στην ίδια περιοχή της Άνω Νεάπολης με ανακαινισμένο εξοπλισμό. Στον προγραμματισμό έχει ενταχθεί και η ενεργειακή αναβάθμιση και ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Πλάτωνα». Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Γιώργος Ιωακειμίδης: Ύψιστη προτεραιότητά μας η διασφάλιση της ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες

Γιώργος Ιωακειμίδης: Ύψιστη προτεραιότητά μας η διασφάλιση της ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακατασκευής αθλητικών χώρων, ο Δήμος Νίκαιας Αγ.Ι. Ρέντη προχώρησε στην αντικατάσταση του δαπέδου γηπέδου τένις στον Πλάτωνα, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 38.000€.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:«Η διασφάλιση ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με συστηματική εργασία, σχεδιασμό και επενδύσεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, παράγεται σήμερα ένα ιδιαίτερο σημαντικό έργο στον τομέα συντήρησης και ανάπτυξης των αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων του Δήμου. Προστατεύουμε και αναβαθμίζουμε τους χώρους αθλητισμού της πόλης, έγκαιρα και μελετημένα ενισχύουμε την ανάπτυξη αθλητικών δράσεων και πρωτοβουλιών. Βασική μας επιδίωξη είναι η διατήρηση της σπουδαίας αθλητικής παράδοσης αυτής της πόλης και ο εμπλουτισμός της με εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εκφράζουν την αθλητική δυναμική των δημοτών σε χώρους αντάξιους των προσδοκιών τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δρομολογηθεί μια σειρά έργων παρέμβασης σε γήπεδα του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν ηλιακοί θερμοσίφωνες στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη και αναμένεται η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα. Το ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου «Παντελής Νικολαίδης» στη Νίκαια, απέκτησε προστατευτικά στρώματα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και το έργο θα ολοκληρωθεί έως τα μέσα Μαϊου. Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα θα γίνει και στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου Νίκαιας.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση γυμναστηρίου στην πλατεία Χαλκηδόνας ενώ στα άμεσα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι και η μεταφορά του γυμναστηρίου της οδού Κωστή Παλαμά σε νέο χώρο στην ίδια περιοχή της Άνω Νεάπολης με ανακαινισμένο εξοπλισμό. Στον προγραμματισμό έχει ενταχθεί και η ενεργειακή αναβάθμιση και ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Πλάτωνα».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις Μίτσκοσκι

Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί ευρωπαϊκό κεκτημένο και η πλήρης συμμόρφωση με αυτήν αποτελεί αναγκαία …