ΝΒΑ: Απίθανος Γιάννης και 3-1 οι Μπακς τους Σέλτικς

Μια νίκη χωρίζει τους Μπακς από την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αρκέστηκε στο ένα break και άλωσε ξανά τη Βοστώνη κερδίζοντας για τρίτο σερί ματς τους Σέλτικς, 113-101.
Ο Greek Freak έκανε μαγική εμφάνιση, μία ακόμη, έχοντας 39 πόντους (17 στην τελευταία περίοδο) με 7/10 βολές, 13/17 δίποντα και 2/5 τρίποντα, καθώς επίσης 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη σε 34 λεπτά. Μόνο τα φάουλ μπορούσαν να τον φρενάρουν.
Ο Μάρκους Μόρις με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ ξεχώρισε από τους Σέλτικς, που αποδοκιμάστηκαν από το κοινό τους στο φινάλε. Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε μεν 23 πόντους, αλλά με 7/22 σουτ.
Οι Μπακς έχουν πλέον την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μιλγουόκι (3:00) και να περιμένουν το νικητή από το ζευγάρι Ράπτορς-Σίξερς (2-2) στους τελικούς της Ανατολής.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …