Ο διαιτητής μπάσκετ Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα. Η είδηση έρχεται μετά και από το περιστατικό που έλαβε χθες, Τρίτη, βράδυ έξω από το σπίτι του κ. Αναστόπολου, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού, απειλώντας τον. Ο κ. Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα διαιτητεύσει την τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο της BasketLeague.

Δήλωσε κώλυμα ο Αναστόπουλος για το Ολυμπιακός - Προμηθέας

photo: Eurokinissi

Ο διαιτητής μπάσκετ Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Η είδηση έρχεται μετά και από το περιστατικό που έλαβε χθες, Τρίτη, βράδυ έξω από το σπίτι του κ. Αναστόπολου, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού, απειλώντας τον. Ο κ. Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα διαιτητεύσει την τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο της BasketLeague.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο καιρός την Τρίτη 18.6.2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα …