Τις επιφυλάξεις της φαίνεται ότι διατηρεί η Κομισιόν για τα φορολογικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς αρνείται να σχολιάσει τις παροχές. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μάλιστα, υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να παρέμβει σε πολιτικές αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, θεωρώντας σημαντικό ότι κάθε απόφαση πρέπει να συμβαδίζει με τις δεσμεύσεις της Ελλάδας έναντι του Εurogroup για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Την ίδια ώρα, θεωρεί σημαντικό ότι κάθε απόφαση θα πρέπει να βρίσκεται εντός του πλαισίου της ενισχυμένης εποπτείας στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας μετά την τυπική λήξη του προγράμματος στήριξης. Οι πιστωτές ζητούν ουσιαστικά χρόνο για να τις αξιολογήσουν τις εξαγγελίες Τσίπρα, καθώς η επόμενη έκθεση αναμένεται να δημοσιευθεί στις 5 Ιουνίου, ενώ δεν αποκλείεται η χώρα μας να βρεθεί και στην ατζέντα του Eurogroup στα μέσα του επόμενου μήνα.

Επιφυλακτική η Κομισιόν για τα «δώρα» Τσίπρα: Θα τα αξιολογήσουμε...

photo: APE

Τις επιφυλάξεις της φαίνεται ότι διατηρεί η Κομισιόν για τα φορολογικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς αρνείται να σχολιάσει τις παροχές.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μάλιστα, υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να παρέμβει σε πολιτικές αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, θεωρώντας σημαντικό ότι κάθε απόφαση πρέπει να συμβαδίζει με τις δεσμεύσεις της Ελλάδας έναντι του Εurogroup για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Την ίδια ώρα, θεωρεί σημαντικό ότι κάθε απόφαση θα πρέπει να βρίσκεται εντός του πλαισίου της ενισχυμένης εποπτείας στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας μετά την τυπική λήξη του προγράμματος στήριξης. Οι πιστωτές ζητούν ουσιαστικά χρόνο για να τις αξιολογήσουν τις εξαγγελίες Τσίπρα, καθώς η επόμενη έκθεση αναμένεται να δημοσιευθεί στις 5 Ιουνίου, ενώ δεν αποκλείεται η χώρα μας να βρεθεί και στην ατζέντα του Eurogroup στα μέσα του επόμενου μήνα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσιάρας: Στα 250 € το ανώτατο ποσό αποζημίωσης για κάθε ζώο που θανατώθηκε

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση η κατά κεφαλή αποζημίωση στην ανώτατη κατηγορία στα θηλυκά ζώα, …