Κύπρος serial killerΚύπρος serial killer: Ένα αντικείμενο ανασύρθηκε λίγο μετά το μεσημέρι ο δύτης που είχε καταδυθεί από την Κόκκινη Λίμνη. Οι έρευνες στην περιοχή εστιάζονται στον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη και σε αυτή είχε βάλει το πτώμα της Maricar Valdez. Στο μεταξύ, στη λίμνη «Μεμί», στο Ξυλιάτου επιχειρεί από το πρωί το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Κύπρος serial killer: Ανασύρθηκε αντικείμενο από την Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος serial killer: Ανασύρθηκε αντικείμενο από την Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος serial killerΚύπρος serial killer: Ένα αντικείμενο ανασύρθηκε λίγο μετά το μεσημέρι ο δύτης που είχε καταδυθεί από την Κόκκινη Λίμνη.

Οι έρευνες στην περιοχή εστιάζονται στον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη και σε αυτή είχε βάλει το πτώμα της Maricar Valdez.

Στο μεταξύ, στη λίμνη «Μεμί», στο Ξυλιάτου επιχειρεί από το πρωί το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς 2024-2025

Ανοίγει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (από Δευτέρα 8.7.2024), η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στους …