Κορυφώνεται η «μάχη» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σκληρή απάντηση και σε έντονο ύφος προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε κατά την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «Στέφανο Χίο της πολιτικής». «Δεν περίμενα τέτοια κατάντια, αλλά ο κατήφορος έχει πάτο» τόνισε. Στην συνέχεια σε προσωπικό τόνο επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΝΔ, λέγοντας «είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς εσύ για τους πολλούς σε εμένα» και συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν κατάγεται από πλούσια πολιτική οικογένεια όπως ο Κ. Μητσοτάκης. Κλιμάκωσε την επίθεση του με αφορμή τις φωτογραφίες του από το κότερο σημειώνοντας πως «εγώ δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο ούτε έχω το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι». Μάλιστα έκλεισε την δευτερολογία του με την φράση του Αντώνη« Μην με προκαλείται για την οικογένεια μου γιατί θα αναζητούμε και πως έκανε λεφτά η δική σας οικογένεια στην χούντα» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του. «Προερχόμαστε από διαφορετικές οικογένειες κι έχω ζήσει την πολιτική από μικρός. Η οικογένεια μου εξορίστηκε στην χούντα αλλά άλλοι έκαναν δουλίτσες στην χούντα. Εγώ απομυθοποίησα την χλιδή της εξουσίας αλλά εσείς την ανακαλύψατε τώρα» συμπλήρωσε. «Δεν έφταιγε αυτός αλλά τόσος ήταν» απάντησε ο Αλέξης Τσίπας αποχωρώντας από την Ολομέλεια

«Μάχη» Τσίπρα - Μητσοτάκη: «κ. Μητσοτάκη, είσαι πολύ λίγος για να μου μιλάς» - «Νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος»

«Μάχη» Τσίπρα - Μητσοτάκη: «κ. Μητσοτάκη, είσαι πολύ λίγος για να μου μιλάς» - «Νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος»

Κορυφώνεται η «μάχη» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σκληρή απάντηση και σε έντονο ύφος προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε κατά την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «Στέφανο Χίο της πολιτικής». «Δεν περίμενα τέτοια κατάντια, αλλά ο κατήφορος έχει πάτο» τόνισε.

Στην συνέχεια σε προσωπικό τόνο επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΝΔ, λέγοντας «είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς εσύ για τους πολλούς σε εμένα» και συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν κατάγεται από πλούσια πολιτική οικογένεια όπως ο Κ. Μητσοτάκης.

Κλιμάκωσε την επίθεση του με αφορμή τις φωτογραφίες του από το κότερο σημειώνοντας πως «εγώ δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο ούτε έχω το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι». Μάλιστα έκλεισε την δευτερολογία του με την φράση του Αντώνη« Μην με προκαλείται για την οικογένεια μου γιατί θα αναζητούμε και πως έκανε λεφτά η δική σας οικογένεια στην χούντα» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του. «Προερχόμαστε από διαφορετικές οικογένειες κι έχω ζήσει την πολιτική από μικρός. Η οικογένεια μου εξορίστηκε στην χούντα αλλά άλλοι έκαναν δουλίτσες στην χούντα. Εγώ απομυθοποίησα την χλιδή της εξουσίας αλλά εσείς την ανακαλύψατε τώρα» συμπλήρωσε.

«Δεν έφταιγε αυτός αλλά τόσος ήταν» απάντησε ο Αλέξης Τσίπας αποχωρώντας από την Ολομέλεια


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σολτς: «Το Βερολίνο ενέκρινε πρόσφατα πωλήσεις όπλων στην Τουρκία, θα υπάρξουν περισσότερες»

Σε συνέντευξη Τύπου με τον Ταγίπ Ερντογάν ο Όλαφ Σολτς απηύθυνε εκ νέου έκκληση για …