Μετωπική και εφ´ολης της ύλης αναμένεται να ειναι η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών κατα την τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, που ξεκινάει σήμερα το απόγευμα και θα κορυφωθεί το βράδυ της Παρασκευής. Η συνεδρίαση θα ανοίξει με ομιλία του πρωθυπουργού στις 18:00 και θα ακολουθήσει η ομιλία του προέδρου της ΝΔ και των υπολοίπων αρχηγών κομμάτων. Μετά την ανασύσταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα τοποθετηθεί απο του βήματος ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας κι όχι ως ανεξάρτητος βουλευτής. Η κυβέρνηση θα εστιάσει την συζήτηση στις μόνιμες παροχές που εξήγγειλε χθες απο το Ζάππειο ο πρωθυπουργός. Στον αντίποδα, η αντιπολίτευση θα επιχειρήσει να αποδομήσει τα μέτρα υποστηρίζοντας πως αποτελουν προεκλογικές παροχές και πως η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαπατήσει τον λαό επιστρέφοντας του ένα πολύ μικρό μέρος απο αυτά που του εχει ήδη κόψει για το υπέρπλεονασμα. Επίσης, η ΝΔ θα επιχειρήσει να βάλει στο «κάδρο» της αντιπαραθεσης τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο και θα ταυτίσει εκ νέου τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολακη με τον φασισμό. Η κυβέρνηση θα περάσει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τη ΝΔ για άκρατη σκανδαλολογία. Κατα την τριήμερη συζήτηση η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης θα κορυφωθεί το βράδυ της Παρασκευής με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριακου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μετά την ολοκλήρωση του πολιτικού « μπρα-ντε-φερ» με τις δευτερολογίες Τσίπρα - Μητσοτάκη θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία. Για να λάβει ψήφο εμπιστοσυνης η κυβέρνηση απαιτούνται 151 βουλευτες.

Ξεκινάει σήμερα στη Βούλη η τριημερής συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Ξεκινάει σήμερα στη Βούλη η τριημερής συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Μετωπική και εφ´ολης της ύλης αναμένεται να ειναι η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών κατα την τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, που ξεκινάει σήμερα το απόγευμα και θα κορυφωθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Η συνεδρίαση θα ανοίξει με ομιλία του πρωθυπουργού στις 18:00 και θα ακολουθήσει η ομιλία του προέδρου της ΝΔ και των υπολοίπων αρχηγών κομμάτων.

Μετά την ανασύσταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα τοποθετηθεί απο του βήματος ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας κι όχι ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Η κυβέρνηση θα εστιάσει την συζήτηση στις μόνιμες παροχές που εξήγγειλε χθες απο το Ζάππειο ο πρωθυπουργός.

Στον αντίποδα, η αντιπολίτευση θα επιχειρήσει να αποδομήσει τα μέτρα υποστηρίζοντας πως αποτελουν προεκλογικές παροχές και πως η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαπατήσει τον λαό επιστρέφοντας του ένα πολύ μικρό μέρος απο αυτά που του εχει ήδη κόψει για το υπέρπλεονασμα.

Επίσης, η ΝΔ θα επιχειρήσει να βάλει στο «κάδρο» της αντιπαραθεσης τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο και θα ταυτίσει εκ νέου τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολακη με τον φασισμό.

Η κυβέρνηση θα περάσει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τη ΝΔ για άκρατη σκανδαλολογία.

Κατα την τριήμερη συζήτηση η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης θα κορυφωθεί το βράδυ της Παρασκευής με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριακου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την ολοκλήρωση του πολιτικού « μπρα-ντε-φερ» με τις δευτερολογίες Τσίπρα - Μητσοτάκη θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία.

Για να λάβει ψήφο εμπιστοσυνης η κυβέρνηση απαιτούνται 151 βουλευτες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην περιοχή Νέα Μανωλάδα Ηλείας

Φωτιά τώρα, απόγευμα Παρασκευής 4.10.2024, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νέα Μανωλάδα Ηλείας     …