Τη σύμβαση για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ» (VAR), θα υπογράψει αύριο, Πέμπτη, στις 10 πμ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με το ανάδοχο σχήμα (κοινοπραξία των εταιρειών Medialuso και InDigital). Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη και του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Βαγγέλη Γραμμένου.

Πέφτουν αύριο οι υπογραφές για το VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο

photo: Eurokinissi

Τη σύμβαση για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ» (VAR), θα υπογράψει αύριο, Πέμπτη, στις 10 πμ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με το ανάδοχο σχήμα (κοινοπραξία των εταιρειών Medialuso και InDigital).

Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη και του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Βαγγέλη Γραμμένου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Xρηματιστήριο: Στις 1.788 μονάδες, άνοδος 0.77%

Οριακά τα κέρδη για τον τραπεζικό κλάδο σήμερα καθώς εμφανίστηκαν ρευστοποίηση για την κατοχύρωση των …