Συναγερμός έξω από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων. Άγνωστοι εκτόξευσαν δύο βόμβες μολότοφ προς το περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το τμήμα. Ομάδα νεαρών πέταξε μολότοφ έξω από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων αργά το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι εκτόξευσαν από την οδό Μαυρομιχάλη δύο βόμβες μολότοφ προς το περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το τμήμα. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα εκείνη την ώρα με πυροσβεστήρες έσβησαν τις εστίες φωτιάς ενώ την ίδια ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ έσπευσαν προκειμένου να καταδιώξουν τους άγνωστους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί

Συναγερμός στα Εξάρχεια! Επίθεση με μολότοφ έξω από το αστυνομικό τμήμα

Συναγερμός στα Εξάρχεια! Επίθεση με μολότοφ έξω από το αστυνομικό τμήμα

Συναγερμός έξω από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων. Άγνωστοι εκτόξευσαν δύο βόμβες μολότοφ προς το περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το τμήμα.

Ομάδα νεαρών πέταξε μολότοφ έξω από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων αργά το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι εκτόξευσαν από την οδό Μαυρομιχάλη δύο βόμβες μολότοφ προς το περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το τμήμα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα εκείνη την ώρα με πυροσβεστήρες έσβησαν τις εστίες φωτιάς ενώ την ίδια ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ έσπευσαν προκειμένου να καταδιώξουν τους άγνωστους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην Καμηλόβρυση Λαμίας

Φωτιά τώρα, απόγευμα Κυριακής 30.6.2024, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμηλόβρυση Λαμίας   Επιχειρούν 28 …