Ως «χυδαίο σόου» χαρακτήρισε την χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι διπλά απολογούμενος για τις φωτογραφίες του με το κότερο. «Είναι απολογούμενος γιατί έκανε βόλτες στα γαλανά νερά του Ιονίου λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι αλλά και γιατί ως αριστερός στυλίτευε τα κότερα» είπε. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός κατά του Βέμπερ λέγοντας πως «όταν εκλεγεί στην ηγεσία της Κομισιόν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον γλύφει και απο το Go back mr Weber πολύ εύκολα θα περάσει στο welcome όπως έκανε και με την κ. Μέρκελ». Χαρακτήρισε υποκριτική την απάντηση του πρωθυπουργού για τον πατέρα του και τις σχέσεις του με την χούντα λέγοντας πως και ο Τέρενς Κουικ που κάθετε τώρα στα υπουργικά έδρανα ήταν μαζί με τον Πατακό. Επιτέθηκε μάλιστα και στον Γιώργο Σταθάκη λέγοντας πως «αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές τότε ο νομός Χανίων θα βγάλει έναν βουλευτή κι αυτός θα είναι ο Παύλος Πολάκης» συμπληρώνοντας πως ο κ. Τσίπρας «ψηφίζει» και στηρίζει Πολάκη κι όχι Σταθάκη.

Γεωργιάδης: Χυδαίο το σόου Τσίπρα - Υποκριτική η απάντηση για τον πατέρα του

Γεωργιάδης: Χυδαίο το σόου Τσίπρα - Υποκριτική η απάντηση για τον πατέρα του

Ως «χυδαίο σόου» χαρακτήρισε την χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι διπλά απολογούμενος για τις φωτογραφίες του με το κότερο.

«Είναι απολογούμενος γιατί έκανε βόλτες στα γαλανά νερά του Ιονίου λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι αλλά και γιατί ως αριστερός στυλίτευε τα κότερα» είπε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός κατά του Βέμπερ λέγοντας πως «όταν εκλεγεί στην ηγεσία της Κομισιόν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον γλύφει και απο το Go back mr Weber πολύ εύκολα θα περάσει στο welcome όπως έκανε και με την κ. Μέρκελ».

Χαρακτήρισε υποκριτική την απάντηση του πρωθυπουργού για τον πατέρα του και τις σχέσεις του με την χούντα λέγοντας πως και ο Τέρενς Κουικ που κάθετε τώρα στα υπουργικά έδρανα ήταν μαζί με τον Πατακό.

Επιτέθηκε μάλιστα και στον Γιώργο Σταθάκη λέγοντας πως «αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές τότε ο νομός Χανίων θα βγάλει έναν βουλευτή κι αυτός θα είναι ο Παύλος Πολάκης» συμπληρώνοντας πως ο κ. Τσίπρας «ψηφίζει» και στηρίζει Πολάκη κι όχι Σταθάκη.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ομαλά και εντός σχεδιασμού η αυτοματοποιημένη υποβολή δηλώσεων

Μέχρι στιγμής, έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση: 22.730 φορολογούμενοι των οποίων τα στοιχεία μεταβλήθηκαν μετά την …