Τη νέα στέγη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο «Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλος του συνδυασμού του ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κο Βασίλη Καραμητσάνη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της κο Γιώργο Κουμεντάκη, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και μουσικούς της Σκηνής. Στο τέλος της επίσκεψης, ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε: «Η Εθνική Λυρική Σκηνή είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτιστικού φορέα του τόπου μας που αποδεικνύει πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν αλλιώς, αρκεί να υπάρχει συνεργασία, κοινή στοχοθεσία και μια νέα νοοτροπία. Αυτή, ακριβώς, τη νοοτροπία, που φέρνει κοντά τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους τους φορείς πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, ώστε να φέρουμε την τέχνη σε κάθε γωνιά της Αθήνας». Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr Διαβάστε ακόμα: Εκλογές 2019: Αυτές είναι όλες οι εκλογικές περιφέρειες και ενότητες (πίνακες) «Βούλιαξε» στα εγκαίνια το εκλογικό κέντρο του Χ. Παππού - Πάνω από 3.000 οι παρευρισκόμενοι Εκλογές 2019: Έτσι θα είναι τα ψηφοδέλτια στις περιφερειακές εκλογές (εικόνα)

Στη νέα στέγη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ο Παύλος Γερουλάνος (βίντεο)

Στη νέα στέγη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ο Παύλος Γερουλάνος (βίντεο)

Τη νέα στέγη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο «Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλος του συνδυασμού του ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

Ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κο Βασίλη Καραμητσάνη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της κο Γιώργο Κουμεντάκη, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και μουσικούς της Σκηνής. Στο τέλος της επίσκεψης, ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε: «Η Εθνική Λυρική Σκηνή είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτιστικού φορέα του τόπου μας που αποδεικνύει πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν αλλιώς, αρκεί να υπάρχει συνεργασία, κοινή στοχοθεσία και μια νέα νοοτροπία. Αυτή, ακριβώς, τη νοοτροπία, που φέρνει κοντά τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους τους φορείς πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, ώστε να φέρουμε την τέχνη σε κάθε γωνιά της Αθήνας».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2019: Αυτές είναι όλες οι εκλογικές περιφέρειες και ενότητες (πίνακες)

«Βούλιαξε» στα εγκαίνια το εκλογικό κέντρο του Χ. Παππού - Πάνω από 3.000 οι παρευρισκόμενοι

Εκλογές 2019: Έτσι θα είναι τα ψηφοδέλτια στις περιφερειακές εκλογές (εικόνα)


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μπελέρης: Καθαιρέθηκε από δήμαρχος Χειμάρρας

Ο Φρέντης Μπελέρης έχει προθεσμία 30 ημερών για να αποφασίσει αν θα ασκήσει έφεση κατά …