Να ανακαλέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις δηλώσεις του περι Xούντας για τον πατέρα του πρωθυπουργού κάλεσε απο το βήμα της Βουλής, ο Νίκος Παππάς. «Να ανακαλέσει ο κ. Μητσοτάκης εκτός κι αν είναι πλέον "στρατηγική της επιλογή η ακροδεξιάς απόφυσης κατασκευή ψευδών ειδήσεων για να μην συζητείται το νεοφιλελεύθερο οικονομικό και κοινωνικό που θέλει να εφαρμόσει». Νωρίτερα ο βουλευτής και γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε στη Βουλή τη συνέντευξη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φοίβου Ιωαννίδη τον πατέρα του πρωθυπουργού, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος του είπε: "Εσύ προσωπικά θα πας την ΝΔ στην ΕΡΕ του΄60".

Παππάς: Να ανακαλέσει ο Μητσοτάκης τα περι Χούντας για τον Τσίπρα

Παππάς: Να ανακαλέσει ο Μητσοτάκης τα περι Χούντας για τον Τσίπρα

Να ανακαλέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις δηλώσεις του περι Xούντας για τον πατέρα του πρωθυπουργού κάλεσε απο το βήμα της Βουλής, ο Νίκος Παππάς.

«Να ανακαλέσει ο κ. Μητσοτάκης εκτός κι αν είναι πλέον "στρατηγική της επιλογή η ακροδεξιάς απόφυσης κατασκευή ψευδών ειδήσεων για να μην συζητείται το νεοφιλελεύθερο οικονομικό και κοινωνικό που θέλει να εφαρμόσει».

Νωρίτερα ο βουλευτής και γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε στη Βουλή τη συνέντευξη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φοίβου Ιωαννίδη τον πατέρα του πρωθυπουργού, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος του είπε: "Εσύ προσωπικά θα πας την ΝΔ στην ΕΡΕ του΄60".


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός τουρισμός 2024 ΟΠΕΚΑ. Δικαιούχοι, αιτήσεις

Κοινωνικός τουρισμός 2024 ΟΠΕΚΑ. Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που απευθύνεται στους δικαιούχους του Λογαριασμού …