Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου για την 8χρονη Αλεξία η οποία κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της σήμερα μετά την καταστολή. «Η ασθενής Α. Σ.παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την πορεία της υγείας της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από ''αδέσποτη'' σφαίρα. Παράλληλα, τονίζει ότι «εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη». Τέλος, επισημαίνει ότι «η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου για την 8χρονη Αλεξία

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου για την 8χρονη Αλεξία

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου για την 8χρονη Αλεξία η οποία κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της σήμερα μετά την καταστολή.

«Η ασθενής Α. Σ.παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την πορεία της υγείας της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από ''αδέσποτη'' σφαίρα.

Παράλληλα, τονίζει ότι «εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη». Τέλος, επισημαίνει ότι «η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Με άνοδο οι μετοχές στο άνοιγμα

Στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον της τελευταίας εβδομάδας, μετά την νίκη του Εργατικού Κόμματος στις βρετανικές …