Στις 20:30 ξεκίνησε ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Δείτε στα Dikaiologitika News, σε live μετάδοση όλες τις εξελίξεις του αγώνα. Θα σας ενημερώνουμε για όλα τα σημαντικά γεγονότα που εκτυλλίσεται μέσα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ ανάμεσα στους «δικεφάλους» τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σημειώθηκαν κάποια επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και τα ΜΑΤ, καθώς οι πρώτοι πήγαν στις θέσεις των επισήμων και έφτυσαν τους δημοσιογράφους.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2019: Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ photo: Eurokinissi

Στις 20:30 ξεκίνησε ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Δείτε στα Dikaiologitika News, σε live μετάδοση όλες τις εξελίξεις του αγώνα. Θα σας ενημερώνουμε για όλα τα σημαντικά γεγονότα που εκτυλλίσεται μέσα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ ανάμεσα στους «δικεφάλους» τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σημειώθηκαν κάποια επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και τα ΜΑΤ, καθώς οι πρώτοι πήγαν στις θέσεις των επισήμων και έφτυσαν τους δημοσιογράφους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στάσιμη θα μείνει το 2024 η παγκόσμια αγορά υπολογιστών

Παγκοσμίως, σύμφωνα με την IDC, θα πωληθούν φέτος πάνω από 260 εκατ. PCs, με την …