Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τους δυο από τους τρεις πεζοπόρους στον Παρνασσό, αφού πριν από λίγο εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους από πυροσβέστες του κλιμακίου της Αμφίκλειας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον τρίτο της παρέας ο οποίος πάνω στην πεζοπορία κατά λάθος είχε αποκοπεί από τους άλλους δυο και χάθηκαν μεταξύ τους. Το σκοτάδι που έπεσε δυσκολεύει τις έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται στην ορεινή περιοχή πάνω από τη Βιλίτσα. Οι δυο φίλοι του που βρέθηκαν πιστεύουν ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι απλά έχει χαθεί... Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι από Αθήνα είχαν πάει από το πρωί για σκι στον Παρνασσό και στη συνέχεια θα έκαναν πεζοπορία. Δεν είχαν δώσει στίγμα όμως από τη 1:00' το μεσημέρι και οι δικοί τους άνθρωποι ανησύχησαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις. Πηγή: lamiareport

Φθιώτιδα: Βρέθηκαν οι δύο από τους τρεις αγνοούμενους - Συνεχίζονται οι έρευνες

Φθιώτιδα: Βρέθηκαν οι δύο από τους τρεις αγνοούμενους - Συνεχίζονται οι έρευνες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τους δυο από τους τρεις πεζοπόρους στον Παρνασσό, αφού πριν από λίγο εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους από πυροσβέστες του κλιμακίου της Αμφίκλειας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον τρίτο της παρέας ο οποίος πάνω στην πεζοπορία κατά λάθος είχε αποκοπεί από τους άλλους δυο και χάθηκαν μεταξύ τους. Το σκοτάδι που έπεσε δυσκολεύει τις έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται στην ορεινή περιοχή πάνω από τη Βιλίτσα.

Οι δυο φίλοι του που βρέθηκαν πιστεύουν ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι απλά έχει χαθεί...

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι από Αθήνα είχαν πάει από το πρωί για σκι στον Παρνασσό και στη συνέχεια θα έκαναν πεζοπορία.

Δεν είχαν δώσει στίγμα όμως από τη 1:00' το μεσημέρι και οι δικοί τους άνθρωποι ανησύχησαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις.

Πηγή: lamiareport


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός τουρισμός 2024 ΟΠΕΚΑ. Δικαιούχοι, αιτήσεις

Κοινωνικός τουρισμός 2024 ΟΠΕΚΑ. Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που απευθύνεται στους δικαιούχους του Λογαριασμού …